Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Inici
L’ajudem?

Comptes

A BancSabadell d’Andorra li oferim la possibilitat d’obrir un compte fet a la seva mida. Gaudeixi d’una gran quantitat d’ avantatges i serveis que li faran més fàcil i còmoda la gestió del seu dia a dia.

Documentació necessària per a l’obertura d’un compte:

  • Passaport o DNI del titular i targeta de residència si s’escau
  • Document acreditatiu de l’activitat professional

  • Resumen de productos
         

    Compte BSA NÒMINA

    BancSabadell d’Andorra li ofereix un compte nòmina amb un ampli ventall de productes i serveis. Només cal que domiciliï la nòmina i 3 rebuts i podrà començar a gaudir d’un compte sense comissions i amb un bon rendiment pels seus diners.

    Cuenta BSA Nómina

    Més informació

    Compte BSA JUNIOR

    El compte d’estalvi especial per als més petits de la casa.
    Dirigit a menors perquè comencin a rendibilitzar els seus estalvis amb màxima seguretat, sense despeses ni comissions, i amb l’oportunitat de participar en promocions i aconseguir regals especials durant tot l’any.

    Cuenta BSA Junior

    Més informació

    Compte PROFESSIONALS

    Banc Sabadell d’Andorra treballa estretament amb els col·lectius de professionals d’Andorra. Per això, manté acords de col·laboració amb els col·legis i associacions professionals d’Andorra per oferir-los, tant a ells com als seus membres, avantatges específics segons les seves necessitats.

    Cuenta BSA Profesionales

    Més informació

    Compte DIRECTIUS

    No esperi més per gaudir d’un banc sense cues i amb una atenció de màxima qualitat. El compte Directius s’adapta a les seves necessitats tant d’estalvi com de finançament perquè pugui gestionar els seus diners amb la màxima exigència i eficàcia.

    Cuenta BSA Directivos

    Més informació