Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?
Simulador d'estalvi
 • Calculi la seva capacitat d'estalvi en tres passes.
Li pot interessar...

Gestió d'actius

Gestió d

Si desitja informació per realitzar les seves inversions i vol que el grup BancSabadell d’Andorra gestioni el seu patrimoni, li oferim una gestió competitiva i transparent adaptada al seu perfil d’inversor.

Podrà triar entre una àmplia i variada oferta de fons i carteres d’inversió, perquè triï el que millor s’adapta al seu perfil i a les seves necessitats. Si ho necessita, el seu gestor personal l’ajudarà a trobar el producte més adient per a vostè.

 • Resumen de productos
       

  Fons d'inversió

  Gaudeixi d’una gestió rigorosa i experta duta a terme pels professionals del grup BancSabadell d’Andorra en coordinació amb tot l’equip d’inversió del grup Banc Sabadell.

  Els fons d’inversió estan a l’abast de tots els inversors i li ofereixen una gran diversificació.

  Fons d

  Més informació

  Carteres gestionades

  Per imports d’inversió a partir de 50.000 €, podrà gaudir d’un servei més personalitzat. Duem a terme gestions conservadores sense exposició a renda variable, gestions de tipus mixt amb diferents graus d’exposició a renda variable i, finalment, gestions 100% renda variable amb diferents estratègies per zona geogràfica i tipologia de títols.

  Carteres gestionades

  Més informació