Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?

Gestió de cobraments

BancSabadell d’Andorra disposa de diverses eines de cobrament per a facilitar-li la gestió i administració de l’empresa, que li proporcionen múltiples avantatges: seguretat, comoditat, eficàcia i optimització dels recursos.

Terminal de punt de venda
TPV

BancSabadell d’Andorra posa al seu abast 4 tipus de terminals, per tal que pugui gestionar el cobrament amb targeta de crèdit.

El seu gestor personal l’informarà sobre els avantatges i el funcionament de cada un i l’assessorarà sobre l’opció més àgil i adequada a la seva estructura comercial.

Més informació

UnionPay
UnionPay

Un nou producte destinat als negocis del Principat: el servei d’acceptació de targetes de la marca UnionPay. Aquest nou servei permetrà als turistes del continent asiàtic pagar amb la seva targeta de dèbit i/o crèdit UnionPay al Principat.

Més informació

Transferències
Transferencias

Les transferències són un tipus d'operació molt estesa mitjançant la qual s'ordena el traspàs directe de fons a favor dels beneficiaris que es determinin.

Més informació

Cobrament de rebuts
Cobrament de rebuts

Amb aquest servei podrà realitzar l'emissió de rebuts domiciliats als seus clients a qualsevol hora del dia, des de la seva empresa.

Més informació