Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda

Grup Banc Sabadell

BancSabadell d’Andorra és un banc de dret andorrà totalment independent però que compta amb el suport del seu accionista principal, el grup Banc Sabadell.

BSA_GrupBS_BPriv

Banc Sabadell és un grup bancari internacional creat l’any 1881. Encara que el seu negoci està centrat en bona part al territori espanyol, té presència arreu del món, com ara a Xangai, Pequín, Dubai, Índia, Turquia, París, Londres, Miami, Mèxic, Brasil, Xile i Andorra.

L’acció de Banc Sabadell cotitza a l’IBEX 35 des de l’any 2001. La seva capitalització borsària supera els 3.000 milions d’euros.

Les principals àrees de negoci de Banc Sabadell són la banca d’empresa, la banca privada i la banca de particulars. Actualment disposa de 1.378 oficines i més de 10.000 empleats, sense tenir en compte la compra recent de la CAM.

Segons els criteris de Basel II, el core capital del banc se situa al 9,3% i la qualificació que ha rebut de Standard & Poor’s és “A”.

Si vol més informació sobre el grup Banc Sabadell, la pot consultar a la pàgina web www.grupbancsabadell.com