Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?
Calculi el seu IBAN

Calculi el seu IBAN de manera immediata

 

Negoci internacional

Disposem de solucions a mida al servei d'un negoci sense fronteres per iniciar-se en el comerç exterior o expandir-se i aprofitar noves oportunitats.

Li facilitem la gestió dels riscos financers o comercials, per ajudar-lo a maximitzar els beneficis de la seva empresa. Gràcies a la llarga experiència en banca d’empreses del grup Banc Sabadell, comptem amb un equip experimentat que estarà al seu servei sempre que ho necessiti.

 • Resumen de productos
       

  Canvi de divisa

  En l'activitat comercial d’un importador/exportador, un factor determinant en el preu "final" d'una operació és el preu o tipus de canvi que tingui la divisa que es faci servir en la transacció. BancSabadell d'Andorra l’ajudarà a minimitzar el risc de divisa mitjançant el seu servei de canvis de divisa forward o spot.

  Canvi de divisa

  Més informació

  Crèdit documentari

  El crèdit documentari d'exportació és un compromís pel qual el banc del comprador s'obliga a pagar al venedor contra lliurament dels documents sol•licitats en el crèdit documentari i sempre que s'acompleixin els terminis i les condicions que s'hi estableixen.

  Crèdit documentari

  Més informació