Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda

Política de galetes

Què són les galetes?

Les galetes són petits arxius de dades que es reben en el terminal des del lloc web visitat i s’utilitzen per registrar certes interaccions de la navegació en un lloc web emmagatzemant dades que podran ser actualitzades i recuperades. Aquests arxius s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i contenen dades anònimes que no són perjudicials per al seu equip. S’utilitzen per recordar les preferències de l’usuari, com ara l’idioma seleccionat, les dades d’accés o la personalització de la pàgina.

Les galetes també es poden utilitzar per registrar informació anònima sobre com un visitant utilitza un lloc. Per exemple, des de quina pàgina web hi ha accedit o si ha utilitzat un bàner publicitari per arribar-hi.

Per què el grup Banc Sabadell utilitza galetes?

El grup Banc Sabadell utilitza les galetes estrictament necessàries i essencials perquè vostè utilitzi els nostres llocs web i es pugui moure lliurement, utilitzar àrees segures, opcions personalitzades, etc. A més a més, el banc i el seu grup d’empreses utilitzen galetes que recullen dades relatives a l’anàlisi d’ús del web. Aquestes s’utilitzen per ajudar a millorar el servei al client, mesurant l’ús i el rendiment de la pàgina per tal d’optimitzar-la i personalitzar-la.

Els nostres llocs també poden tenir enllaços de xarxes socials (com Facebook o Twitter). El grup Banc Sabadell no controla les galetes utilitzades per aquests webs externs. Per a més informació sobre les galetes de les xarxes socials o altres webs aliens, li aconsellem revisar les seves polítiques de galetes.

Quin ús donem als diferents tipus de galetes?

Galetes de sessió

Les galetes de sessió són les que duren el temps que l’usuari està navegant per la pàgina web i s’esborren quan acaba.

Galetes persistents

Aquestes galetes queden emmagatzemades en el terminal de l’usuari durant un temps més llarg, de manera que faciliten el control de les preferències triades i fan que no calgui repetir certs paràmetres cada vegada que es visiti el lloc web.

Galetes pròpies

Són galetes creades per aquest lloc web i que només pot llegir aquest lloc. Al web www.bancsabadell.com, s’instal·len galetes pròpies persistents amb les finalitats següents:

  • Tècniques: Aquestes galetes serveixen per controlar la càrrega de les imatges que apareixen a la pàgina inicial, en funció dels paràmetres que s’hagin programat (temps, nombre de vegades vista, etc.). També serveixen per permetre l’accés a determinades parts del web i per ubicar l’usuari.
  • Personalització: Aquestes galetes s’utilitzen per recordar la configuració de la mida seleccionada en la visualització dels continguts web i poder-la mostrar en les pròximes visites de l’usuari.
  • Anàlisi: Galetes que permeten seguir el trànsit que entra al lloc web per fer estadístiques de visites.

Galetes de tercers

Són galetes creades per tercers i que fem servir per a diferents serveis (per exemple, anàlisi del lloc web o publicitat).

 

A continuació, es detallen tant els tercers que poden configurar i accedir a galetes (no exemptes d’informació i consentiment) del seu equip, com les finalitats amb què s’utilitza la informació que emmagatzemen:

 

FINALITAT

DESCRIPCIÓ

TERCERS

Galetes tècniques

Serveixen per controlar el trànsit i la comunicació de dades utilitzant elements de seguretat durant la navegació. També serveixen per identificar i mantenir la sessió de l’usuari, per emmagatzemar continguts en la difusió de vídeos o sons i per compartir contingut amb xarxes socials (plug-in).

Galetes de personalització

Aquestes galetes permeten a l’usuari especificar o personalitzar algunes característiques de les opcions generals de la pàgina web. Per exemple, definir l’idioma, el volum seleccionat com a preferit, la configuració regional del servei, el tipus de navegador o el nombre de resultats mostrats per cada pàgina.

Galetes analítiques

Eina d’analítica que ajuda els llocs web a entendre la manera com els visitants interactuen amb el web. Pot utilitzar un conjunt de galetes per recopilar informació i informar de les estadístiques d’ús dels llocs web sense identificar personalment els visitants.

Galetes publicitàries

Les galetes publicitàries permeten la gestió dels espais publicitaris del web basant-se en criteris concrets. Per exemple, la freqüència d’accés, el contingut editat, etc.

Galetes Flash

També utilitzem galetes Flash per emmagatzemar les seves preferències, com ara el control del volum, o per mostrar contingut basant-se en el que consulta en el nostre lloc web i així personalitzar la visita. Terceres empreses, amb les quals col·laborem per proporcionar determinades característiques al nostre lloc web, utilitzen galetes Flash per recopilar i emmagatzemar dades de caràcter no personal.

Les galetes Flash són diferents de les galetes de sessió o persistents pel que fa a la quantitat, el tipus i la manera d’emmagatzemar les dades. Les eines de gestió de les galetes proporcionades pel seu navegador no eliminaran les galetes Flash.

 
 

Com puc canviar la configuració de les galetes?

Configuració de galetes d’Internet Explorer
Configuració de galetes de Firefox
Configuració de galetes de Google Chrome
Configuració de galetes de Safari
Configuració de galetes Flash

Si no vol permetre emmagatzemar cap tipus de dada de Flash Player, desseleccioni les caselles “Permetre que el contingut de Flash emmagatzemi informació a l’equip” i “Emmagatzemar els components comuns de Flash per reduir els temps de descàrrega”. Si vol limitar la quantitat de dades recollides per les aplicacions Flash faci lliscar l’indicador de la barra del tauler de configuració global d’emmagatzematge en la posició que vulgui.

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, per la qual cosa no podem garantir que s’ajustin completament a la versió del seu navegador. També pot ser que utilitzi un navegador no inclòs en aquests enllaços, com ara Konqueror, Arora, Flock, etc. Per evitar aquests desajustos, hi pot accedir directament des de les opcions del seu navegador, generalment en el menú d’”Opcions” en la secció de “Privadesa”. (Si us plau, consulti l’ajuda del seu navegador per a més informació.)

Revocació del consentiment

També és possible limitar com els webs de tercers instal·len galetes en el seu ordinador, per tal d’evitar la recol·lecció de dades i el registre de la seva activitat de navegació. Per limitar l’ús de galetes de tercers es pot adreçar al web de configuració o OptOut:

Seleccioni l’opció “Eliminar tots els llocs” o seleccioni el web específic que vulgui suprimir i “Eliminar lloc web”.

Tingui en compte que si rebutja o esborra les galetes de navegació pel web del banc, no podrem mantenir les seves preferències, algunes característiques de les pàgines no estaran operatives, no li podrem oferir serveis personalitzats i cada vegada que vulgui navegar pel nostre web li haurem de tornar a sol·licitar la seva autorització per a l’ús de galetes.

Si, així i tot, decideix modificar la configuració del seu accés a la pàgina web, ha de saber que és possible eliminar les galetes o impedir que es registri aquesta informació en el seu equip en qualsevol moment mitjançant la modificació dels paràmetres de configuració del seu navegador.

Les dades recollides en les galetes s’utilitzen en webs diferents del grup Banc Sabadell?

Algunes de les nostres galetes s’utilitzen per generar publicitat en xarxes de tercers o per fer analítiques per a les quals fem servir eines externes al grup Banc Sabadell. Les galetes utilitzades són per a ús exclusiu del banc i el seu grup d’empreses, que en cap cas comercialitzen amb aquestes.

En el grup Banc Sabadell treballem amb proveïdors de confiança que ens ajuden en la gestió i la personalització de les nostres pàgines web.

Aleshores, què significa la informació anterior?

Si accepta les nostres galetes, ens permet la millora dels webs del grup Banc Sabadell per oferir-li un accés òptim i donar-li un servei més eficaç i personalitzat.

A més a més, vostè pot configurar el seu navegador per establir que només els llocs web de confiança o les pàgines per les quals navega en aquest moment puguin gestionar galetes, cosa que li permet seleccionar les seves preferències.

En proporcionar aquesta política, el grup Banc Sabadell demostra el compromís adquirit amb la legislació vigent sobre l’ús de galetes, i li ofereix informació per tal que vostè pugui comprendre quin tipus de galetes utilitzem i per què ho fem. Amb això pretenem proporcionar-li transparència pel que fa a les dades tractades sobre la navegació feta des del seu equip en el nostre web.

Aquesta política es revisa periòdicament per assegurar-ne la vigència, per la qual cosa pot ser modificada. Li recomanem que visiti la pàgina amb regularitat, ja que li farem saber qualsevol actualització en aquest sentit.

© Banco Sabadell