Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?
Simulador d'estalvi
  • Calculi la seva capacitat d'estalvi en tres passes.

Servei exclusiu Banca Privada

Presentació Banca Privada

És un servei exclusiu dirigit a persones o empreses amb un alt poder adquisitiu. L’equip de banca personal de BancSabadell d’Andorra li farà descobrir una nova manera de gestionar el seu patrimoni gràcies a l’atenció personal, professional i exclusiva que rebrà d’un gestor amb dedicació completa.

Gestió de clients

“No només som experts financers, sinó també bons comunicadors. Entenem les necessitats i preferències del nostre client, i oferim només allò que encaixa millor amb la seva personalitat financera."

Qualitat

"La qualitat no és una casualitat, sinó el resultat de l'esforç i l'eficiència."

Productes i serveis a mida

"L'objectiu és que el nostre client obtingui el millor rendiment dels seus diners amb els nostres experts."

Tracte personal

"Una gestió àgil, transparent i sincera és la clau del treball eficient i durador amb els nostres clients..."

  • Serveis de banca personal BSA
    • Gestió d’actius: Si desitja assessorament per realitzar les seves inversions i vol que BancSabadell d’Andorra gestioni el seu patrimoni, li oferim una gestió competitiva i transparent adaptada al seu perfil d’inversor. Consulti la nostra oferta de fons d’inversió i carteres gestionades.
    • Borsa Directa BSA: Si té experiència i coneix bé els mercats financers, el que desitja és un servei d’execució ràpida de les seves ordres de compravenda.
    • Suport financer: Per si desitja el suport del seu gestor, alhora que vol continuar prenent les seves pròpies decisions. El seu gestor personal li presentarà les opcions d’inversió disponibles en funció del seu perfil inversor i l’ajudarà a dissenyar la seva cartera. També li oferim la possibilitat de desenvolupar productes a mida per a vostè.

    Per sol•licitar informació i contactar amb el nostre equip de professionals truqui al +376 735600 de dilluns a divendres de 9h a 18.30h o deixi que contactem amb vostè.