Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?

Terminal de punt de venda

BSABanc posa al seu abast 4 tipus de terminals, per tal que pugui gestionar el cobrament amb targeta de crèdit.

El seu gestor personal l’informarà sobre els avantatges i el funcionament de cada un i l’assessorarà sobre l’opció més àgil i adequada a la seva estructura comercial.

 • TPV EMV

  Són terminals que tenen la capacitat de llegir indistintament la banda magnètica i el xip de les targetes.

  Incorpora en el mateix xip elements de seguretat que eviten la possibilitat de frau. Aquest TPV permet que el client introdueixi el seu PIN personal i pot actuar com el TPV convencional, que utilitza el lector de bandes.

  TPV
 • TPV PC

  És una solució que consisteix a integrar el TPV a l’ordinador mitjançant la instal•lació d’un software i un lector de banda magnètica.

  L’establiment necessita disposar d’un PC, una impressora i connexió a internet.

  TPV
 • TPV Virtual

  Si desitja comercialitzar els productes o serveis d’un establiment a través de la pàgina web, podem facilitar-li el servei de cobrament més àgil i ràpid per a una gestió completa de les seves vendes.

  TPV
 • Paylink

  És una solució de cobrament eficaç i àgil per vendes no presencials, sense que sigui imprescindible que tingui pàgina web. Una manera fàcil i sobretot segura de gestionar els seus cobraments.

  Mes detalls aquí.

  Pay Link