Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda

El banc, el seu banc

Missatge del president

BSABanc va néixer de la iniciativa d'un grup d’empresaris i professionals que l'any 2000 van decidir constituir aquesta entitat per fer banca de país al Principat amb un enfocament innovador i sobre la base de l'experiència i el coneixement bancari de Banc Sabadell, una entitat fundada a Catalunya l'any 1881, i que avui encapçala un dels grans grups financers espanyols.

La proximitat amb el client i l'excel·lència en el servei, el pragmatisme, l'eficiència i el seny en l'execució del negoci, i el compromís ferm amb el desenvolupament d'Andorra i el seu progrés econòmic i social són els valors que defineixen la cultura interna de BSABanc, una manera de ser i de fer que ens diferencia.

També ens diferencia el fet de tenir una base accionarial àmplia i diversa, única al país i ben representativa del teixit socioeconòmic andorrà. Centenars d'accionistes que ens arrelen ben fort al territori i ens aporten el suport necessari per avançar i superar els reptes del món canviant en què vivim.

A BSABanc es combinen la joventut i l'experiència, la qualitat humana i la capacitat professional, la tecnologia punta i l'oficina tradicional, perquè som conscients que aquesta combinació és la millor fórmula per atendre adequadament tots els nostres clients i oferir-los la millor experiència possible en la seva relació amb nosaltres. Siguin allà on siguin.

Volem que els clients confiïn en la nostra gestió i que la nostra gestió els doni tranquil·litat; d'aquesta manera sabem que forjarem una relació de fidelitat mútua i de llarga durada, que és el que desitgem i el que mirem de fer cada dia. Els milers de clients que avui ja confien en aquest banc són el millor aval que tenim, persones que han fet d'aquest banc el seu banc, perquè valoren molt el tracte que reben i els productes i serveis que tenen a la seva disposició.

Si no la coneixeu encara, us animo a conèixer la nostra manera de fer banca i d’entendre la relació comercial amb els clients. Som accessibles les 24 hores del dia, per mitjà dels serveis de banca digital via Internet, la xarxa de caixers automàtics i les oficines que tenim a Andorra la Vella, el Pas de la Casa, la Massana, Encamp i Sant Julià de Lòria.

Som una entitat diferent, sòlida i competitiva, en què el client és sempre el centre de la nostra atenció i ocupació. Feu d'aquest banc el vostre banc, perquè estic convençut que n'estareu satisfets.

Atentament,

BSA_SignaturaPresidente

Miquel Alabern i Comas

President