Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda

Treballar a BancSabadell d'Andorra

Des de la nostra creació a l'any 2000 BSABanc s'ha consolidat en la plaça financera andorrana com a un banc diferent, que s'orienta cap a la banca país i que està fermament compromès amb el desenvolupament i progrés d'Andorra i dels andorrans. La nostra política de Recursos Humans està alineada amb aquesta filosofia i l'equip humà de BSA sempre està disposat a oferir la millor qualitat de servei, amb una relació de proximitat, transparència i discreció.

Si ets una persona que t'agrada treballar amb responsabilitat i professionalitat, i t'apasiona el món de la banca i les finances, uneix-te a nosaltres.


Xarxa d'oficines BSABanc

A BSABanc comptem amb una estructura comercial formada per 7 oficines distribuïdes a les parròquies d'Andorra La Vella, Sant Julià de Lòria, La Massana i Encamp.

Busquem persones titulades en ADE, Economia, Empresarials o Dret, que estiguin interessades en desenvolupar una tasca comercial, amb clara orientació al client i a la consecució d'objectius, i amb ganes de fer de la banca la seva professió.

També valorem els coneixements i l'experiència en activitats asseguradores i immobiliàries.


Serveis Centrals i Centre Corporatiu

A més a més dels perfils comercials, a BSABanc també podràs desenvolupar una carrera professional si tens interès i/o formació i experiència en altres àmbits, com són:

  • Tresoreria i inversions.
  • Comptabilitat i reporting.
  • Auditoria.
  • Compliment Normatiu.
  • Assessoria jurídica i fiscal.
  • Organització.
  • Informàtica.

Contractació d'estudiants durant els mesos d'estiu (juliol-agost)

Estàs estudiant Economia, ADE, Empresarials, Dret, o un master relacionat amb finances?
Sents una clara orientació cap al sector bancari?
T'agradaria treballar aquest estiu amb nosaltres?

Si has contestat afirmativament a les anteriors preguntes i tens entre 18 i 25 anys, passaport andorrà i/o permís de residència, envia'ns el teu CV i parlarem.

El procés de selecció s'inicia cada any durant el mes de febrer i s'accepten candidatures fins el 30 d'Abril.

T'esperem!


Envia el teu CV a: seleccio@bsa.ad


  • Resumen de productos