Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines i caixers
Ajuda urgent Ajuda
L'ajudem?
Li pot interessar...

UnionPay

UnionPay

BSABanc i UnionPay han treballat conjuntament per oferir un nou producte destinat als negocis del Principat: el servei d’acceptació de targetes de la marca UnionPay. Aquest nou servei permetrà als turistes del continent asiàtic pagar amb la seva targeta de dèbit i/o crèdit UnionPay al Principat.

UnionPay és una empresa xinesa de processament de targes bancàries. És la marca líder al mercat xinès i, des del 2015, és líder mundial en volum de transaccions. Actualment, compta amb més de 6.000 milions de targetes emeses i acceptades a més de 160 països. Amb aquest acord, BSABanc serà la primera entitat bancària del país que ofereix aquest servei d’acceptació de targetes UnionPay, facilitant el pagament pel client i amb l’objectiu d’ajudar a millorar les vendes dels comerciants i hotelers del Principat.

L’activació del servei es realitzarà d’una forma senzilla i sota petició dels comerços i negocis interessats, i les operacions de compra es tramitaran com habitualment, a través de la tecla número 8 dels datàfons del país.

Tant si es client del BSABanc com si encara no ho és, si desitja disposar d’aquest servei estem a la seva disposició al correu electrònic unionpay@bsa.ad, al telèfon 735 666 o mitjançant el seu gestor.